Therapie Rotterdam

Het leven kent pieken en dalen. Er kan iets op je pad komen waar je zelf geen grip op hebt, terwijl het wel je leven overhoop gooit. Dit brengt spanning met zich mee, maar ook verwarring en ongemak. Hoe ga je om met situaties die je niet zelf in de hand hebt, maar die wel zoveel invloed op je leven hebben? Soms heb je gewoon ondersteuning nodig van een deskundige om alles in het juiste perspectief te zien. Laat mij jou helpen door met inzet van met Therapie Rotterdam tot de kern van het probleem te komen en van daaruit te werken aan de oplossing.

Energieblokkade in je lichaam
Spanning zet zich vast in je lichaam. Hierdoor ontwikkel je klachten van zowel fysieke als mentale aard. Als therapeut in Rotterdam komen mensen vaak bij mij met klachten als:

Een frisse blik op jouw problemen
Door alles wat bij jou speelt, is het lastig om je situatie zelf goed te kunnen beoordelen. Je wordt overspoeld door emoties, gedachten en gevoelens en dat laat geen ruimte over voor een realistische kijk op jouw problemen. Laat mij jou als Therapeut Rotterdam hepen om veranderingen bij jou in gang te zetten die niet alleen je klachten verhelpen, maar ook voorkomen dat je in de toekomst tegen dezelfde problemen aanloopt.

Jij staat centraal bij Therapie Rotterdam
Bij mij staat jouw welzijn centraal. We gaan samen in kaart brengen wat ertoe heeft geleid dat jij nu vastloopt. Dit doen we via gerichte therapie. We kijken goed wat jij aankan en wat jij nodig hebt. Door te vertellen waar jij mee te maken hebt, gaat je lichaam reageren. Dit is voor mij een goede indicatie voor het openen van de hulpverlening. Alleen als we de diepte ingaan, is het mogelijk om problemen blijvend op te lossen. Het geeft jou verlichting en inzicht en dat biedt ruimte.

Samen staan we sterk
Ik zie het als mijn missie om cliënten te helpen het traject samen te doorlopen. Door mijn ervaring en deskundigheid weet ik wat ik jou moet bieden. Voel je niet alleen staan. Ik ben er voor jou en je kunt op mij leunen. Door jou de ruimte te bieden en te ondersteunen, vergroot ik je veerkracht en is het mogelijk om langdurige veranderingen in je leven aan te brengen. Weten wat ik jou kan bieden?

Therapievormen bij Therapie Rotterdam
Ik vervul de rol van bondingspsychotherapeut en lichaamsgericht therapeut. Ik heb een opleiding in Transactionele analyse en systemisch werken. Daarnaast heb ik de nodige ervaring opgedaan als coach. Op deze manier kan ik mijn kennis en ervaring breed inzetten en jou meerdere vormen van therapie aanreiken, en wel:

Individuele lichaamsgerichte therapie
Lichaam en geest zijn sterk met elkaar verbonden. Door individuele lichaamsgerichte therapie bij jou in te zetten, gaan we gebruikmaken van deze verbinding. Alles wat aan ervaring en emotie in je lichaam wordt opgeslagen, ga je voelen. We gaan de signalen die jouw lichaam geeft, gebruiken om tot de diepe kern van het probleem te komen. De kracht van het lichaam vertelt jou dus eigenlijk wat er aan de hand is. De weg naar herstel komt dus vanuit een diepere laag. Op het moment dat je dit gaat herkennen en voelen, is de weg naar een onbezorgd leven geopend.

Groepstherapie
In groepsverband bondingstherapie volgen, kan zinvol zijn als jij het moeilijk vindt om je emotioneel open te stellen of als zelfzorg en gelijkwaardigheid voor jou niet vanzelfsprekend zijn. Door de verbinding met anderen aan te gaan op lichamelijk en mentaal vlak, ga je langzamerhand begrijpen wie jij in de kern bent. Je leert beter om te gaan met intimiteit en je veerkracht neemt langzaam maar zeker toe.

Veerkracht en verbinding
Als mens maak je onderdeel uit van de samenleving. Een herstelde verbinding met anderen bereik je door het volgen van Therapie Rotterdam. Als jij met mij in contact komt, bepalen we samen welke hulp jij nodig hebt om veerkrachtig in het leven te staan en een moeiteloze verbinding met anderen aan te gaan. Neem vandaag de dappere stap door mijn hulp in te schakelen. Je verdient het om een ontspannen en fijn leven te leiden.

Contact
Mag ik jou helpen met het oplossen van de problemen waar jij mee te maken hebt? Neem even contact met me op, dan plannen we het eerste gesprek in. Ik weet dat je overspoeld wordt door emoties en gevoelens. Daarom krijg je van mij alle tijd om je hart te luchten. Dit geeft jou lucht en ruimte. Voor mij is het een goed moment om te bepalen waar jij mee te kampen hebt.