Psycholoog Zoetermeer

Wanneer het leven je voor grote uitdagingen plaatst, kan dit leiden tot stress, ongemak en verwarring. De klachten die hieruit voortkomen belemmeren een ontspannen leven. Als je niet weet hoe hiermee om te gaan, zal dit steeds meer invloed hebben op je leven met alle gevolgen van dien.

Alleen praten over je problemen leidt echter niet altijd tot het gewenste resultaat. Veel van de patronen waar je last van hebt, spelen zich af op een dieper niveau dat zichtbaar is in je lichaam. Waar houd je spanning vast en blokkeer je jouw energie?

Het nemen van de juiste beslissingen in het leven en weten wat jij nodig hebt om jezelf te blijven, kan soms moeilijk zijn vanuit jouw eigen perspectief. Het zoeken naar ondersteuning bij een ervaren Psycholoog Zoetermeer biedt hierbij uitkomst. Zie het als een investering in jezelf en jouw gewenste levenswijze.

Met welke klachten kun je terecht?

Mijn naam is Marcella Tam en wanneer jij contact met mij opneemt, staat jouw unieke verhaal te allen tijde centraal. We kijken uitgebreid naar de problemen die jij ervaart om op een dieper niveau tot heling te komen. Hierbij spelen ook jouw lichamelijke reacties een belangrijke rol. Ter ondersteuning zie je hieronder enkele klachten waarmee ik jou kan helpen:

Ervaar jij iets anders dan hierboven vermeld? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Met gerichte therapie zijn er veel meer mogelijkheden dan je in eerste instantie zou denken.

Het inschakelen van deskundige hulp betekent dat je er niet langer alleen voor staat. Ik kijk met mijn specifieke expertise en ervaring naar jouw problemen. Wanneer je grote problemen ervaart in je leven, is het fijn om steun te krijgen en echt gezien te worden. Psycholoog Zoetermeer kan je helpen om jouw veerkracht te vergroten en blijvende veranderingen aan te brengen in je leven. Het geeft je inzicht, rust en vooral houvast. Benieuwd hoe dit wordt bereikt?

Welke vormen van therapie zijn bij Psycholoog Zoetermeer mogelijk?

Bij mij kun je terecht voor verschillende vormen van therapie. Ik ben een lichaamsgericht therapeut en bondingspsychotherapeut. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in systemisch werken en transactionele analyse. Ik heb ruime ervaring op het gebied van management en coaching. Dankzij deze brede kennis en ervaring kan ik verschillende vormen van therapie aanbieden die helpen om weer in verbinding te komen en te blijven met jezelf.

Hierdoor wordt het herwinnen van de controle over je leven weer mogelijk. Soms heb je daar gewoon wat hulp bij nodig en dat is helemaal niet erg. Jij verdient ook een leven vol vreugde, ontspanning en inzicht om de beste versie van jezelf te zijn. Laat mij jou helpen om dit te bereiken. Hiervoor maak ik gebruik van:

Bij individuele lichaamsgerichte therapie besteed ik aandacht aan zowel jouw emotioneel functioneren als aan je lichaam. Alle emoties en ervaringen worden opgeslagen in je lichaam en dit wordt zichtbaar en voelbaar. Je lichaam geeft signalen om aan te geven wat er op een dieper niveau speelt en wijst de weg naar heling. Meer informatie over deze vorm van hulpverlening vind je op aparte pagina’s.

Verbondenheid en veerkracht

Kies voor Psycholoog Zoetermeer en kom niet alleen in contact met jezelf, maar herstel ook de verbinding met anderen. Begin vandaag nog met de zoektocht naar de beste versie van jezelf. Neem contact op en samen zullen we bepalen welke vorm van hulp het beste aansluit bij jouw behoeften. Het vragen om hulp getuigt van kracht. Deze kracht zullen we gebruiken om je weerbaar te maken en de verbinding met jezelf en anderen te herstellen.

Contact

Stel het hebben van een leven met meer ontspanning en voldoening niet langer uit en neem vandaag nog contact met mij op. Ik neem alle tijd om jou te leren kennen en je verhaal aan te horen. Je hart kunnen luchten is een eerste belangrijke stap. Daarnaast geeft het mij een goed beeld van jouw situatie. We gaan in alle rust samen kijken wat jij nodig hebt en wat jou het beste helpt om de controle over je leven terug te krijgen.