Over mij

Mijn naam is Marcella Tam, moeder van twee kinderen die inmiddels volwassen zijn. Vanuit mijn werk als bondingspsychotherapeut en lichaamsgericht therapeut werk ik met passie aan het helpen van mensen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Ik haal inspiratie uit het feit dat ik mensen zie opbloeien en écht tot hun recht laat komen met de therapieën die ik inzet. Bij mij kun je terecht voor:

Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik jou helpen

Als manager in de ontwikkelingssamenwerking heb ik jarenlang teams gecoacht om het beste uit zichzelf te halen. De Transactionele Analyse was daarbij mijn inspiratiebron. Het leven met en het overlijden van mijn grote liefde en beste vriend en echtgenoot heeft me op het spoor gezet van nog diepere verbinding met mensen door het geven van therapie. Ik heb mijn ingrijpende ervaringen als naaste van een ongeneeslijk zieke dierbare ingezet om andere mensen steun te bieden in de vorm van mijn eigen boek, lezingen en workshops.

Vandaar uit werd mijn wens geboren om op een diep, wezenlijk vlak met mensen te werken als therapeut. Het werken met mensen die vanuit hun werk of op persoonlijk vlak aan de slag willen met het wezenlijke van het leven, geeft mij zoveel inspiratie. Vraagstukken die hierbij aan bod komen zijn onder andere:

  • hoe maak je verbinding met anderen?
  • wat maakt het leven echt de moeite waard?
  • hoe kom je in contact met jezelf?

Tijdens de sessies sta ik echt als metgezel naast jou. Ik kan je leren hoe jij kwetsbaarheid kan omarmen en daarmee juist in je kracht kunt blijven en hoe je de regie over jouw leven behoudt. Ik weet dat therapie moed en doorzettingsvermogen van jou vraagt en ik zal jouw tempo en grenzen daarin met respect behandelen. We doen het op een tempo dat past bij wat jij nodig hebt. Door op een speelse, lichte en tegelijkertijd diepgaande manier met jou te werken help ik jou te onderzoeken wie jij echt bent.

Veerkracht biedt kansen

Mensen zijn van nature veerkrachtig. De manier waarop iemand zich ontwikkelt, hangt van meerdere factoren af. Ik zie het als een dankbare taak dat ik jou mag bijstaan in je ontwikkeling. Ook jij verdient het om gezien te worden. Daarom steun ik je bij alles wat je tegenkomt in de weg naar de beste versie van jezelf. Bij mij krijg jij alle ruimte om gevoelens te ervaren en te uiten. Door naast jou te staan hoop ik dat jij je gesteund zult voelen. De veerkracht die jij gaat ervaren biedt kansen voor de rest van je leven.

Neem je contact met me op om een afspraak te maken?